Disseny web

Creació i desenvolupament de webs

El teu web és el millor aparador de la teva empresa. Per a moltes persones serà el primer contacte que tenen amb el teu negoci i, de la impressió que s’enduguin, en dependrà que esdevinguin o no clients.

Tenir clar què vols comunicar i perquè, com fer-ho i a qui resulta esencial per assolir l’èxit.

  • Dissenyem webs autogestionables, multiplataforma i personalitzades a la mida de les teves necessitats, per atendre de la millor manera les persones que les visiten.
  • Optimitzem els webs per a SEO, perquè els cercadors sàpiguen de quina empresa es tracta i quin producte o servei ofereix, i la presentin com resultat de cerca en els primers llocs si pot ser.
  • Redactem continguts rellevants, originals i de qualitat, interessants per a l’usuari, escrits amb molta cura i que comuniquen missatges clars, directes.
  • Creem webs amb sentit, que persegueixen uns objectius d’empresa concrets, que es dirigeixen a un segment de públic definit i que connecten amb l’usuari.
  • T’assessorem a l’hora de crear una presència digital per a la teva empresa, eficaç i aliniada amb els objectius d’empresa, que posicioni adequadament la teva marca i que generi negoci.

I, per suposat

Ens esmerem en un disseny web atractiu, que comunica i aporta valor al públic objectiu, alhora que respon als objectius de màrqueting corporatius.

Excel·lència en el que fem i com ho fem

banner05
Programació web
Disseny
Posicionament SEO