Xarxes socials

  • Vols saber què diuen de la teva empresa a Internet?

  • Creus que és important mantenir una bona reputació online?

  • Sents que has de ser més a prop dels teus clients?

Estratègia en xarxes socials

Les xarxes socials són comunitats de persones que es reuneixen per compartir i conversar al voltant de temes d’interès comuns. Les marques i les empreses entren a formar part d’aquestes converses, per ser més a prop dels clients.

Les recomanacions i el boca-orella digital funcionen avui més que mai, gràcies a les xarxes socials. Per què no ser-hi present? Potser els teus clients t’hi estan esperant!

  • Analitzem el producte, l’empresa, el mercat i la competència per definir la millor estratègia de social media possible: la que respon als objectius de comunicació de la manera més eficaç i amb el màxim profit dels recursos disponibles.
  • Dissenyem la presència de la teva empresa online, en construim la reputació digital i reforcem el posicionament percebut de la teva marca, d’acord als valors de l’empresa i en línia amb la seva missió corporativa.
  • Monitoritzem les converses a les xarxes socials per saber què diuen de la teva empresa i de la marca, tant els que són clients com els que no ho són: escoltem i participem de la conversa, resolem dubtes i consultes, som al seu costat.
  • Dinamitzem continguts rellevants, participem del debat i dissenyem accions de comunicació per atraure visites de qualitat al web, visites amb possibilitats reals de generar conversions.

I per suposat…

Ens esmerem en atendre i donar resposta als teus clients mitjançant les xarxes socials de la manera més adequada, correcta i respectuosa perquè se sentin del tot satisfets.

Excel·lència en el que fem i com ho fem

Gestió i dinamització de xarxes socials