Qui som?

Qui som?

DigitalDixit és conforma com un equip multidisciplinar de professionals experts en àrees complementàries i vinculades al màrqueting, la comunicació d’empresa, el disseny gràfic i el desenvolupament web.

Coordinats per Gemma Mompart, formem equip ‘ad hoc’, segons les necessitats i requeriments de cada projecte. Ser flexibles i escalables ens permet ser més eficients.

 

 

Per què DigitalDixit?

DigitalDixit representa el món digital en combinació amb la comunicació humana, l’harmonització de la tecnologia i la paraula escrita, la unió d’innovació i tradició.

Missió i valors

La nostra missió: proveir de solucions rendibles a les empreses, acompañar-les a treure’n el millor profit de la seva comunicació digital. La nostra missió és la nostra raó de ser.

Els nostres valors:

  • Compromís amb el client i responsabilitat amb la comunitat
  • Honestedat i bones pràctiques, basades en una ética sostenible
  • Priorització dels interessos del client per davant dels propis
  • Excel·lència en la qualitat de la feina i resultats un pas més enllà

Equip humà

Col·laboradors

quisom-gemma

Gemma Mompart

Especialista en comunicació i màrqueting digital, amb més de vint anys d’experiència professional. Llicenciada en Comunicació, Publicitat i RRPP per la Universitat Autònoma de Barcelona, amb un Postgrau en Community Management i Social Media per la Universitat de Barcelona. Gestora de comptes certificada de Google AdWords.

quisom-nora

Nora Ferreirós

Tècnica Superior en Gràfica Publicitària per l’escola Aula D de Vigo i graduada en Disseny Gràfic per l’escola Eina de Disseny i Art. La seva especialitat és el disseny digital. Dissenyadora gràfica de vocació i criada en les noves tecnologies, diuen d’ella que és una ‘solucionadora’ de problemes gràfics. Resol, mitjançant anàlisi i estructura, el que altres intenten ‘tapar‘ amb adorns.

carlos

Carlos Ruiz Ruso

Enginyer, analista i programador amb una llarga trajectòria en el desenvolupament de projectes online, a més d’una actitud constant de superació personal. Té la vista sempre posada en la innovació, la creativitat i el desenvolupament de productes amb les últimes tecnologies del mercat, en especial WordPress i frameworks a mida.