Utilitats i beneficis d’un blog d’empresa

El per què d'un blog d'empresa

Els blogs no només són útils per a les persones que volem compartir les nostres passions, aficions i experiències a la xarxa. També el blog d’empresa té un sentit, i és del tot recomanable per a gairebé qualsevol sector industrial. En aquests moments, només les empreses més introduïdes al món online han apostat per tenir y mantenir un blog corporatiu. Coneixedores de la seva enorme rendibilitat a mitjà i llarg termini, ja estan invertint en un valor de retorn segur.

Beneficis d'un bloc empresa_640x220

 

El blog d’empresa, una eina estratègica

El blog d’empresa és una eina estratègica del màrqueting online. De seguida, expliquem per què tot resumint en set punts els avantatges més importants:

1. Visibilitat a Google. 

Si escrivim articles interessants per al nostre públic objectiu, tenim cura de la redacció i sabem com orientar-los perquè es posicionin de forma natural amb SEO, començarem a guanyar posicions al resultats de cerca a Google.

2. Expertesa i credibilitat.

Els bons articles, ben redactats i amb un contingut que aporta valor al lector interessat, ens van situant com a experts i referents en la matèria. Ens ajuden a sumar punts en la nostra reputació digital.

3. Visites al web.

Cada post que escrivim és una pàgina que donem d’alta al nostre web, una nova possibilitat que ens visitin i ens coneguin, una altra porta oberta al nostres serveis.

4. Comunitat i contactes.

Si som interessants, ens llegiran i ens seguiran. Les persones compartiran els nostres articles si senten que hi sintonitzen i voldran mantenir el contacte amb nosaltres. Ens voldran recomanar o contractar perquè sabran molt bé qui som i com treballem.

5. Obtenció de feedback.

Gràcies a les estadístiques de visites, podrem saber quins temes o qüestions interessen més al nostres clients actuals i potencials. Una valuosa informació que ens ajudarà a millorar la nostra oferta i adequar-la al que espera el nostre públic de nosaltres.

6. Fidelització de clients.

Amb un blog donem solucions, aportem informació útil i d’interès a persones que són clients actuals o que poden arribar a ser-ho. És lògic que, si han d’escollir proveïdor, se sentiran més a prop de nosaltres que de la nostra competència.

7. Fàcil d’obrir i de crear.

Això sí, requereix un manteniment adequat en regularitat, forma i continguts perquè sigui eficaç. Ha de guiar-se per una estratègia clara de continguts i tenir uns objectius específics per poder medir-ne els resultats.

Ser dels primers és assegurar-se l’èxit.

El blog és una eina de màrqueting online eficaç i poc explorada per part de les empreses. A l’entorn digital, encara hi romanen nínxols de mercat per cobrir de forma adequada i professional. En vols saber més? Contacta amb nosaltres. Moltes gràcies per llegir aquest article. Si t’ha semblat interessat, et demano que el comparteixis. Si tens qualsevol dubte o comentari, estem a la teva disposició.